Julekort 2022

Klik på foto for større billede!

Kære Alle

Så er endnu et år ved at slutte. Et år der virkelig har budt på lidt af hvert og hvor det mest uhyggelige er krigen i Ukraine og de følgevirkninger den har. Vores trygge hverdag er pludselig blevet forstyrret!

En stor del af vores fornøjelser, er fortsat samværet med vores 2 dejlige børnebørn, Kaia 4 år og Neel 15 mdr. De er rigtig glade for hinanden. Kaia går i børnehave og Neel starter nu i vuggestue. Deres forældre har rigeligt at se til. Det har været et hårdt år for dem og Thomas er fortsat sygemeldt, men nu i et ressourceforløb via kommunen. Malene startede på arbejde efter endt barselsorlov medio august. Herefter havde Thomas 2 mdr. barselsorlov.
I deres hus sker der også fortsat forbedringer, når der er tid og kræfter til det.
De er rigtig gode til at bruge de mange tilbud, der er i deres lokalområde, så som skov, strand, havn og et indkøbscenter med gode aktiviteter for børn.
I sommer var de på en dejlig aktiv-ferie til Lanzarote sammen med Malenes forældre.

Lasse har haft endnu et år uden rejseaktivitet, og vi nyder at have ham tæt på. Han har stadig travlt i forbindelse med sit arbejde.
I sommer fyldte han 40 år, og havde sammen med en kollega inviteret til stor fest i Shillerhuset, hvor de begge har kontor. Vejret var strålende og vi kunne sidde i den dejlige have, der hører til huset. På selve fødselsdagen var vi alle i Zoo.
Lasse er rigtig glad for at gå, også med hunden Izak som han har kendt fra hvalp.
Han bruger ikke sin cykel så meget mere, og bil har han ikke. Under Coronakrisen, hvor han arbejdede hjemme, gik han ofte lange ture og oplevede sin by på en ny måde.

Peter og jeg har haft stor rejseaktivitet. I foråret måtte vi lige ud og lufte campingvognen og tog en tur til Roskilde, som var den allerførste campingplads, vi besøgte i vores campingliv i 2002. Så det blev til en jubilæums tur.

Vores hovedferie gik til USA, hvor vi havde lejet en autocamper i 5 uger. Her var vi et smut inde i Canada og besøgte bl.a. Vancouver og sejlede derefter til Vancouver Island. Herefter gik turen videre sydpå gennem staterne Washington, Oregon, Nevada og Californien. Det blev en noget anderledes tur end de andre gange, vi har været i USA, for vejret var noget køligere og naturen også en del anderledes. Endvidere satte min dårlige hofte nogle begrænsninger på vores aktiviteter. Desværre nåede jeg også at få Helvedesild i ansigtet 10 dage før vi rejste. Det satte selvfølgelig også sit præg, især på den første del af turen. Jeg har stadig nervegener i ansigtet, men heldigvis ikke smerter.

En af vores hyggeligere oplevelser, var besøget hos min dejlige familie i Talent i Oregon (faster, hendes datter og svigersøn samt besøg af den ældste datter). Efter at vingården i Californien nedbrændte, har de nu fået bygget det skønneste hus, hvor alt bare fungerer. Vi nød opholdet hos dem i de smukke omgivelser omgivet af en masse blomster.

I sensommeren var vi en uge på Camping i Bogense med vores venner. En rigtig dejlig by, der bød på gode cykelture og en guided rundvisning på Europas største bissonfarm.
Næste stop var Korsør, hvor vi havde været så heldige at få plads på de eftertragtede guidede ture til Sprogø. Stor oplevelse. Ferien sluttede med 3 dage på Hornbæk Camping, hvor Kaia var med.

I august fik Peter indfriet sin fødselsdagsgave fra sidste år: En overnatning i Knuthenborg Safariepark sammen med familien. Her havde vi lejet 2 luksus »telte« til en overnatning med udsigt over savannen. En fantastisk oplevelse, selv for de unge, som har været på rigtig safari i Afrika. Vi var meget heldige med vejret, hvilket gjorde oplevelsen ekstraordinær. Vi kunne sidde på den skønne veranda og se alle dyrene komme forbi.

I september fik jeg en ny hofte på privathospital. Det blev virkelig en wauw oplevelse, både operationen og det efterfølgende forløb. Jeg var på benene i løbet af så kort tid, at fysioterapeuterne droppede genoptræningen og instruerede mig i hjemmeøvelser! Det er fantastisk at kunne bevæge sig rundt, næsten som før, uden smerter. Jeg er meget taknemlig.

Ellers går vores hverdag næsten som vanligt, med de aktiviteter vi har sammen og hver især: Bridge, »Cykling uden alder«, fitness i LOOP og cykelture, som nu bliver lettere efter min hofteoperation.

En anden stor oplevelse i år, var Tour de France’s start i DK. Vi var hos nogle venner i Odsherred, hvor vi stod ved Touren’s 1. bakkespurt, der hvor Magnus Cort fik sit 1. point. Sikke en festlig oplevelse med masser af glade mennesker.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår og håber, at der bliver mere fred i verdenen.

De kærligste hilsener
Peter og Karen